Ben je nog opzoek naar verschillende hotels in Amsterdam maar heb je geen idee waar je naar toe moet gaan? Er is namelijk zoveel keuze in deze grote stad en alles ziet er wel mooi uit maar hoe moet je in die grote hooiberg de speld vinden. Op veel vergelijkingssites zoals Booking.com of Tripadvisor of Vakantieveilingen heb je echt genoeg staan maar de helft ziet er op de foto’s heel leuk uit en in het echt ziet het er heel anders uit, heb je een smerige kamer gekregen die half is schoongemaakt en heb je uitzicht op de prullenbakken. Daarom schrijf ik deze blog voor jou, ik neem je mee in de wereld van de mooiste en leukste hotels in Amsterdam. Zelf heb ik namelijk een verslaving aan hotel en dan specifiek in Amsterdam. Ik moet gewoon elk mooi hotel hebben bezocht in Amsterdam. Hieronder is een overzicht gemaakt per hotel waarvan ik denk dat die perfect zijn voor jou!

Hotel Jakarta

Dit is echt een heel uniek hotel, zo een hotel heb je bijna nergens in de binnenstad van Amsterdam. In het hotel heb je verschillende bomen wat een Aziatisch gevoel geeft, het lijkt alsof je in een bos bent. Dit komt ook terug in de kamers. Dit 4 sterren hotel brengt twee werelden samen in jouw kamer, namelijk de sfeer die je terug ziet in Jakarta ligt nu in jouw kamer in de binnen stad van Amsterdam. Het hotel biedt 200 luxe kamers die bijna allemaal een balkon hebben en een panoramisch uitzicht over het IJ in Amsterdam en de stad zelf. Het leuke van dit hotel is dat er een heel mooi restaurant bij is waar je heerlijk jouw ontbijt, lunch of diner kan eten. Het restaurant heet Skybar Malabar. Als laatste kan je ook nog naar de wellness met een mooi zwembad en een sauna.

Waldorf Amsterdam

Zoek je een mooi hotel Amsterdam centrum gelegen? Bekijk Waldorf Amsterdam. Wie kent Waldorf nou niet, een van de bekendste hotel zaken over de hele wereld is ook in Amsterdam aan de grachten. Met het luxe van Waldorf zal je niks missen. Achter het hotel heb je een hele mooie Amsterdamse tuin waar je heerlijk jouw kop koffie kan drinken in de ochtend als je wakker wordt. Daarna zet je 1 stap buiten het hotel en het Rembrandtplein staat voor je. Heel ideaal als je wilt gaan winkelen.

Van der Valk Zuid-As 

Dit is een iets standaard hotel met uitzondering op een paar kamers. Dit zijn ook de iets duurdere kamers van het hotel. Bij deze kamer heb je een bad midden in jouw kamer en uitzicht over de gehele Zuid-As. De douche zit tegen het raam aan waardoor je tijdens het douchen kan genieten van het uitzicht. Een echte aanrader als je een weekendje weg wilt naar Amsterdam.