Soms zit je met vragen die je zelf niet kunt beantwoorden, ook al gaan ze over jezelf. Als het gaat om medische vragen, dan zoek je natuurlijk een arts, maar wat nu als het gaat om vragen vanuit je hart? Dan kan een cardioloog maar weinig voor je betekenen. Je zult dan verder moeten zoeken. Je kunt dan bijvoorbeeld een paragnost benaderen. Maar hoe weet je dat je te maken hebt met een goede paragnost? Iemand die echt het beste met je voorheeft? Er zijn, helaas, nogal wat mensen die zich helderziend of heldervoelend noemen, maar die niet oprecht zijn. Door je aan te melden bij Paravisie weet je zeker dat je te maken hebt met "the real deal".

Een online paragnost? Dat klinkt wel een beetje sketchy

En toch kun je prima bij een online paragnost terecht. Het is juist fijn dat er wat meer afstand is tussen jou en de helderziende in kwestie. Je kunt er dan ook juist vanuit gaan dat deze paragnost niets over jou weet. Je geeft precies die informatie die je kwijt wilt en stelt je vragen zonder dat de helderziende al iets over je weet. Zo kun je ervaren wat een echte, goede paragnost voor jou kan betekenen.

Met welke vragen kun je terecht?

Zoals gezegd kun je je medische vragen beter overlaten aan een arts. Maar voor alle vragen uit je hart kun je online terecht. Vragen als "Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?" of "Komt er verbetering in mijn financiële situatie?", "Gaat mijn slechte nachtrust verbeteren?" en "Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter kan slapen?". Ook vragen om contact met overledenen zijn zeer gebruikelijk. Je zult geen exacte data krijgen als "Je financiële situatie zal op dinsdag 15 november verbeteren". Je zult de antwoorden die je krijgt zelf moeten interpreteren en er mee doen wat bij jou past.

Hoe kies je de helderziende die bij jou past?

Op de beginpagina zie je direct een keuzemenu met daarin de verschillende opties. Kies de richting die het best bij jou past. Dan komt er een heel aantal paragnosten in beeld. Hier kies je de helderziende die het best voelt. Je gaat dan af op de foto. Onder iedere foto staat een beschrijving van de expertise van de betreffende persoon. Zit er even niemand bij waarbij je een klik voelt? Kom dan op een later moment terug. Je kunt dag en nacht terecht en dus rustig afwachten of de juiste persoon voor jou in beeld komt.