Ze zeggen dat tweelingen een speciale band hebben, dat ze bijvoorbeeld elkaars gedachten kunnen lezen. Dat komt dan goed uit voor het ontwerp duo Reinders, want deze tweelingszussen blijken enorm geslaagd te zijn in hun kledingmerk!
De twee zussen begonnen als modellen en deden samen veel klussen, want opdrachtgevers vonden het top om twee dezelfde knappe meiden in dezelfde soort kleding te zien. Maar na een tijdje werken besloten de meiden dat ze er nog een stapje boven op konden doen; namelijk in het creatieve aspect van de mode. Het ontwerpen!

Hailey en Romee

De twee zussen zijn Nederlands en zoals al snel in Nederlandse kringen, raakten ze bevriend met BN’ers, die hun kleding gingen dragen. Langzaam aan druppelde het merk de Amerikaanse wateren in, en nu zijn zelfs Hailey Baldwin (nu Bieber) en Romee Strijd (Victoria Secret Angel) in Reinders kleding gespot! Een van de meest bekende kledingstukken uit hun collectie is de glanzende tracksuit, vooral de Burgondy Red kleur vind ikzelf erg mooi. Op de zijkant van de glanzende broek prijkt met grote zwart witte letters REINDERS. De broek sluit mooi aan op de enkel, omdat het elastiek strakker eindigt in een pijpje. Ook is er in de taille een sterke band van elastiek gemaakt, waardoor de broek niet snel zal uitlubberen. De broek komt in verschillende kleuren, en de prijs begint vanaf ongeveer tachtig euro.

Yes! Gevonden

Een kledingstuk waar ik al tijden naar op zoek ben (waarvan ik niet wist dat het van Reinders was), is de crème katoenen legging en bijbehorende crème katoenen trui. Het lijkt gebreid van wol, maar het is eigenlijk van katoen gemaakt en daarom erg ademend. Ik zag ooit een meisje in Centraal Station met dit ensemble, en was meteen verkocht. De nonchalance, het comfort, samengevoegd met het modebewuste aspect, ik vond het fantastisch. Maandenlang ben ik op zoek geweest naar deze legging en bijbehorende lange shirt met lange mouwen. Ik heb alle bekende winkels gezien, ik heb meerdere malen ‘wollen legging’ ge-Google’d, maar helaas zonder uitkomst. Totdat ik Reinders tegenkwam. Nu komt deze legging en zijn bijbehorende shirt ook in andere kleuren, maar mijn favoriet blijft de crèmekleurige variant. Het hangt natuurlijk van jezelf af.

Reinders speelt heel leuk met zijn logo. Daarnaast print dit merk zijn teksten graag groot en zwart wit op de kleding in een leuk patroontje. Dit is niet verwarrend of te luidruchtig, het doet een beetje denken aan andere bekende grote merken. Reinders is leuk, jeugdig en net wat exclusiever. Ik ga even de legging aanschaffen!