Het merk Eukanuba staat voor de allerbeste kwaliteit. Niet alleen maken ze producten van hoge kwaliteit. Ook de fabriek is hoogwaardig! De energie die in de fabriek wordt gebruikt om de voeding te produceren wordt opgewekt door een windturbine. Dit maakt Eukanuba niet alleen een diervriendelijk merk, maar ook nog eens planeetvriendelijk! Eukanuba heeft een breed aanbod aan katten- en hondenvoer. In deze producten zitten hoogwaardige dierlijke eiwitten. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor carnivoren zoals honden en katten!

Gezondheid en welzijn van het dier

Eukanuba let erg op de gezondheid van de dieren. Dieren met specifieke behoeftes in hun dieet kunnen allemaal terecht bij Eukanuba. Zo is er speciaal voer voor honden en katten met huid- en vachtproblemen. Ook voor  interne gezondheidsproblemen zoals maag- en darmproblemen, nierproblemen en urinewegproblemen heeft Eukanuba gespecialiseerd voedsel. Zelfs voor dieren met overgewicht of gewrichtsproblemen is er unieke soort voeding! Dieren met een zekere overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten krijgen voeding waar dat ingrediënt niet in zit. Daarnaast is de voeding voor interne gezondheidsproblemen zo ontworpen, dat het licht verteerbaar is voor de dieren. Ook zitten er toegevoegde stoffen in die de problemen tegengaan.

Voor elk huisdier wat wils

Niet elk huisdier is natuurlijk hetzelfde. Daarom verkopen ze ook verschillende soorten voeding voor de verschillende leeftijdsfases waar dieren zich in kunnen bevinden. De producten zijn verkrijgbaar voor puppies, voor volwassenen en voor oudere honden. Dit is een fijne specificatie van de producten, want de energie behoeftes van de dieren zijn heel verschillend in elke verschillende leeftijdscategorie. Zo heeft een speelse puppy meer energie nodig dan een oude hond, maar minder dan een volwassen hond die elke dag lange wandelingen krijgt. Ook de levensstijl van de dieren kunnen verschillen. Daar hoort dan natuurlijk ook een aparte soort voeding bij. Een hele atletische hond moet nog meer energie krijgen dan een gewone hond. Eukanuba heeft een speciale lijn voor deze extra-atletische hond.

Natuurlijke hondenvoeding voor gezondheids-mensen

Tot slot verkoopt Eukanuba ook een lijn met dierenvoeding gemaakt van natuurlijke producten. Deze producten zijn helemaal up-to-date met de laatste gezondheidstrends voor zowel mens als dier. Steeds meer is te zien dat de vraag naar natuurlijke voeding voor dieren stijgt. Dit heeft te maken met de trend bij mensen dat natuurlijke voeding voor gaat! Eukanuba zet een stap in de goede richting om hun voedsel zo natuurlijk mogelijk te produceren. Dat is uiteindelijk beter voor het dier en de planeet!