AnderSites

Volvo xc40 tweedehands: een uniek cadeau

Mijn vriend zeurt al jaren om een Volvo xc40 tweedehands. Tweedehands omdat hij weet dat we nooit een nieuwe Volvo kunnen veroorloven. Maar dat vindt hij op zich niet zo erg. Aan tweedehands auto’s zitten ook een paar voordelen. Hij is al lekker ingereden en de kinderziektes zijn eruit. Bovendien heb je tegenwoordig een zeer ruime keuzes aan tweedehands auto’s en ook de Volvo xc 40 tweedehands is ruim vertegenwoordigd. Ik weet hoe graag hij zo’n auto wil en ik kan me dat ook echt voorstellen als je hem alleen al ziet. Ik denk dat hij erg lekker rijdt en ik denk dat niet alleen. De auto is mateloos populair en heel veilig. Geen wonder dat Volvo stug doorgaat met het fabriceren van deze mooie auto. En dus spreekt het voor zich dat er steeds meer tweedehands auto’s verschijnen en dat is dan weer goed nieuws voor mijn vriend. En voor mij want ik heb een plan.

Volvo xc40 tweedehands: verrassing

Samen met familie en vrienden wilde ik een uniek cadeau geven voor de 30e verjaardag van mijn vriend. Geen enveloppen met geld, maar een cadeau waar hij van uit zijn dak gaat. Juist, een Volvo xc40 tweedehands dus. Ik wist hoeveel hij al gespaard had en hoeveel wij dus nog moesten bijleggen. Iedereen wilde een steentje bijdragen en zo kwamen we al snel uit op het bedrag dat we nodig hadden. Op het grote feest dat ik ook nog ad georganiseerd werd de verrassing onthuld. Mijn vriend had maar enkele seconden nodig om te beseffen dat zijn droom met het geld dat wij bij elkaar hadden gespaard waarheid zou worden. Hij had het geld voor de Volvo xc40 tweedehands eindelijk bij elkaar. Hij ging echt uit zijn dak en al vroeg op de ochtend na het feest zat hij op internet om zijn auto uit te zoeken. Zoals gezegd had hij daar veel keuze in en dat viel dus niet mee.

Van proefrit tot eigenaar

De weekenden die volgden werden gevuld met proefritten, maar dat was eigenlijk best leuk. Al heb ik zelf geen idee waar je op moet letten. Mijn vriend weet dat gelukkig wel en nar enkele ritten had hij zijn automatch gevonden. Nu is hij dan eindelijk de trotse eigenaar van een Volvo xc 40 en hij geniet met volle teugen. En ik ook want ik ga graag mee op de toertochten die hij plant. Ik ben heel blij dat ik hem dit cadeau heb gegeven. Een droom laten uitkomen voor een ander is ook voor jezelf een prachtig moment.

Mobiele versie afsluiten